Vaccinaties registraties – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum – Hallum

Welkom bij de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hallum.
Voor de huidige coronamaatregelen binnen onze praktijk, kijk hier.

Voor informatie over het coronavirus en actuele adviezen:  thuisarts.nl RIVM.nl of bel 0800-1351. Voor informatie en adviezen over de covidvaccinaties: zie coronavaccinatie.nl of voor het online inplannen deze site.
Informatie over coronavaccinaties bij kinderen vindt u via thuisarts.nl.

Nieuws:
Vaccinatieregistraties
Medicijnkluisjes
Marrit Zwart als praktijkondersteuner GGZ-jeugd  nieuw in de praktijk

 

 

 

 

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum
Rondweg 29 9074 AP Hallum

Vaccinaties registraties

Op zaterdag 3 juli hebben we de 60-64 jarige hun tweede vaccinatie gegeven. De gegevens zijn ondertussen geregistreerd in ons huisartsensysteem en indien u toestemming gaf voor het doorgeven van de gegevens aan het RIVM is de registratie ook doorgestuurd naar hen. Het kan enkele dagen duren voordat uw registratie zichtbaar is in mijn.rivm.nl. Voor vragen over die registratie, zie hier.  Mocht u op donderdag 7 juli nog niets geregistreerd zien, stuur dan een e-consult naar dokter Verhoef. Mocht u gegevens missen van bijvoorbeeld de eerste vaccinatie (die zouden al wel zichtbaar moeten zijn), stuur dan ook een e-consult naar dokter Verhoef.
Voor andere vragen over de registraties van de door ons gegeven vaccinaties verzoeken wij u niet de praktijk te bellen maar een e-consult te sturen. Landelijk zien we al dat veel huisartsenpraktijken telefonisch overspoeld worden met vragen waardoor ze niet of slecht bereikbaar meer zijn en patiënten die een huisarts nodig hebben niet snel geholpen meer kunnen worden.

Voor vragen over registraties van de vaccinaties die door de GGD zijn gegeven verwijzen wij u naar de GGD en het RIVM.
Voor vragen bij problemen met de coronacheck app verwijzen wij u naar de rijksoverheid of bel met 0800-1241 (bereikbaar 7 dagen per week van 8.00-20.00 uur)