Griep- en pneumokokkenvaccinaties dinsdag 9 november 2021 – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum – Hallum

Welkom bij de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hallum.

Belangrijk bericht voor VGZ patiënten die hulpmiddelen gebruiken
Bent u verzekerd bij VGZ en maakt u gebruik van hulpmiddelen (diabetes-, incontinentie-,  stoma- en verbandmaterialen via MijnHulpMiddelenWinkel waarbij wij uw hulpmiddelen bezorgen, lees dan de volgende informatie.

Coronabesmettingen
Helaas zien we nog steeds veel  coronabesmettingen in Hallum en omstreken. Daarom: Bij verkoudheid, hoesten, hoofdpijn of koorts --> maak een afspraak bij de GGD voor een coronatest via coronatest.nl of bel 0800-1202. Een zelftest is bij meer dan alleen lichte klachten niet voldoende betrouwbaar. Ook bij kwetsbare patiënten geldt --> testen via de GGD.
Kom NIET naar de praktijk of in de apotheek als de corona uitslag nog niet bekend is.

Uitslag coronatest actief doorgeven aan huisarts
Helaas krijgen we momenteel niet alle coronatest uitslagen meer van de GGD door, dus hebt u corona, stuur ons dan een e-consult of bel het door aan de doktersassistente.

Mondkapjes verplicht op de praktijk en in de apotheek
Op die manier beschermen we elkaar en onszelf.

 Overig nieuws:
Medicijnkluisjes
Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Voor informatie over het coronavirus en actuele adviezen:  thuisarts.nl RIVM.nl of bel 0800-1351.
Informatie over coronavaccinaties bij kinderen vindt u via thuisarts.nl.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum
Rondweg 29 9074 AP Hallum

Griep- en pneumokokkenvaccinaties dinsdag 9 november 2021

Op 9 november hebben we alle 600 griepprikken die we hadden uitgedeeld. Dat was het maximale aantal wat we dit jaar direct mochten bestellen. Omdat de opkomst dit jaar hoger was dan vorig jaar, was dat niet voldoende voor iedereen. Om die reden hebben we nu gelukkig een nabestelling mogen doen. Dinsdag 30 november van 16.00-18.00 uur krijgen diegene die hebben aangegeven nog een griepvaccinatie te willen hiervoor de gelegenheid, op de praktijk, dus niet in MFC Trefpunt. U hebt hiervoor digitaal of op papier een nieuwe uitnodiging gehad. Bent u deze kwijt of heeft u deze niet gekregen, neem dan contact op met de praktijk (of op dinsdagmiddag met de apotheek).