Corona informatie – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum – Hallum

Welkom bij de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hallum.

Voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie (27 februari t/m 3 maart) zijn dokter Nijhuis en dokter Verhoef afwezig. Een aantal dagen zal er een waarnemend huisarts in de praktijk aanwezig zijn en de overige dagen nemen de buurpraktijken waar voor dringende zaken. Als u belt naar de praktijk hoort u hoe en waar u geholpen kunt worden. Voor minder dringende zaken verwijzen we u naar thuisarts.nl of kunnen de assistentes u adviezen geven. De doktersassistentes zijn opgeleid, bevoegd en bekwaam voor het geven van medische adviezen. De apotheek is in deze periode zoals gebruikelijk geopend.

Vacature
We hebben een openstaande vacature voor een waarnemend huisarts/ HIDHA.

Verandering vergoeding medicijnen per 2023
Velen van u zijn verzekerd bij de Friesland (Zilveren Kruis). Hiervoor geldt per 2023 het 'preferentiebeleid', wat bij een aantal andere zorgverzekeringen al het geval was.  Uitleg hierover vindt u hier.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum
Rondweg 29 9074 AP Hallum

Corona informatie

Coronabesmettingen
De meeste maatregelen zij ondertussen afgeschaft, maar dat betekend natuurlijk niet dat corona ook weg is. Mondkapjes zijn niet meer verplicht in de praktijk en apotheek maar worden nog steeds wel aangeraden, om uzelf en kwetsbare patiënten te beschermen. Bij luchtwegklachten vragen we u van tevoren alvast een (zelf)test te doen en de uitslag daarvan aan ons door te geven.
We scheiden de spreekuren van mensen met luchtwegklachten van de spreekuren van mensen zonder luchtwegklachten om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.

 

Vragen over corona?
Kijk voor corona-informatie op thuisarts.nl/corona of bel het landelijke publieksnummer 0800-1351.  Voor het maken van een afspraak voor een coronatest ga naar www.rijksoverheid.nl/coronatest of bel 0800-1202. De nieuwste maatregelen van de overheid vind u hier.